Att vara igelkottsägare

Hur resa med igelkott?

2013-10-09 18:15 #0 av: ssihn94

Hur gör ni när ni åker någonstans med igelkotten? Transportväska eller transportbur? Vad för transportbur? När börjar ni använda värmeplatta, vid vilken utomhustemperatur? Jag vill veta allt!

Jag vill mest veta eftersom jag går i igelkottstankar men är lite orolig för att det ska bli jättekrångligt att ta med den om jag ska någonstans. Nu menar jag givetvis inte att jag ska ta med den var jag än åker, men jag åker ju hem till mina föräldrar över flera veckor på vintern och då känns det bra att veta "hur mycket den tål" temperaturmässigt när den endast är ute kortare stunder under dagen (tågbyten).

Anmäl
2013-10-14 21:48 #1 av: SofiaLoow

Tågbyten ska nog inte vara några problem. Jag har en mjuk väska som kotten får åka i, jag gör en "rulle" av fleecefilt som han ligger i så det inte kan blåsa in. Är det bara några minuter så håller de värmen inne i transporten. Ett heatpack kan alltid vara bra att ha med och lägga i ifall det behövs, lägg den i en strumpa eller något så den inte bränns bara :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.