Afrikansk Pygméigelkott

(S) Igelkott till salu!!

2018-10-24 21:18 #0 av: Licha

2 årig hane söker akut nytt hem i brist på tid. Han har mått tydligt dåligt hos tidigare ägare och inte blivit speciellt ompysslad. Detta resulterade i att han är fruktansvärt ovan vid människor, jag har inte den tiden att träna honom så som han behöver.

Anmäl
2018-10-26 21:48 #1 av: SussyCris

Jag är intresserad av igelkotten :) var i Sverige är du? Finns det mer information om igelkotten och pris och så? Min sambo har även tidigare erfarenhet av två igelkottar som tog tid på sig att bli bekväma vid människor.

Anmäl
2018-10-27 10:55 #2 av: Igelkott0728

Hej, 

Jag skriver dig därför att jag och min man skulle vilja ha en afrikans pygméigelkott. :) Naturligtvis SussyCris var snabbare, men om något fungerar inte för henne vi är jätte motiverad. Vi bor is Sundsvall, arbeta som läkare. Vi flyttade här från Ungern under sommaren, så förlåt, min svenska är inte perfekt nu.

Vi har ingen bil, men vi är jätte motiverad så vi är redo att åka med tåg till Nynäshamn, om du tänker det är bra för det söt igelkott också. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.