Afrikansk Pygméigelkott

söker pygmeigelkott till ett kärleksfullt hem

2018-10-07 08:56 #0 av: Igelkotten123

Hej jag å min familj funderar på att köpa en pygmeigelkott till yngsta sonen. Vi har redan 2 kaniner och är väldigt vana vid djur men min son är allergiskt vilket gör att han inte kan kela med dom som vi andra kan. Han är 10 år och väldigt ansvarsfull och såklart kommer vi också hjälpa till med skötsel och vård för igelkotten. Om de är nån som råkar veta nån elle har nån igelkott som måste omplaceras elle nån uppfödare som har nån får ni gärna kontakta mig Mvh.Desiree

Anmäl
2018-10-08 05:20 #1 av: Angelica Hallberg

hej
igelkottar är underbara.
vill bara informera om att de sover dagtid ich är vakna sena kvällar och nätter.

Anmäl
2018-10-11 15:52 #2 av: Licha

Jag har en hane på 2 år som måste omplaceras fortast möjligt! Jag kan mötas upp i oskarshamn eller nynäshamn då vi finns på gotland.

Anmäl
2018-11-03 21:34 #3 av: UlrikaD

Jag skulle vilja tillägga någonting om allergi. Jag tål i stort sett precis allt förutom häst. Efter något år med igelkott blev jag mer och mer allergisk. Först "bara" kontaktallergi så jag höll på att klia ihjäl mig när jag rört dom. Sen satte det sig på andningen. Gick så långt att jag använde astma-spray både innan och efter bad. Till slut blev det helt ohållbart och dom fick flytta till en nära vän till mig.
Bara så att man är beredd på att det är fullt möjligt att vara allergisk även mot dessa djur.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.