Köp, sälj och efterlyses

(S) LIVSLÅNGT HEM SÖKES! split hane med stamtavla

2017-04-22 02:46 #0 av: KingAaragon

Otroligt vacker kille på drygt ett och ett halvt år. Kommer ifrån uppfödaren innan mig, som nu tyvärr inte trottsa att min päladjursallergi även gäller honom. Färgen är Dark Grey slight pistol Splitface. Han har även lämnat split face som avkomma för den som är intresserad utav att använda i Avel eller utställning. Han är social och nyfiken, lätt att anpassa sig i nya miljöer och är van med både hund, katt och barn. Det är viktigt att han kommer till ett hem där han blir en i familjen. All utrustning medföljer samt försäkrad i både liv och veterinärvård, där den är betald tills i sommar. Hör av er med vad ni kan erbjuda.

Anmäl
2017-04-22 08:03 #1 av: Angelica Hallberg

var finns denna kotte?

Anmäl
2017-04-22 09:25 #2 av: JessikaFlacke

Undrar samma som ovan, samt vem uppfödaren är? :)

Har skickat meddelande!

Anmäl
2017-04-23 15:57 #3 av: KingAaragon

Hej och tack för alla svar. Har valt att gå vidare med dom svar jag har tills vidare då det har varit högt tryckt. Återkommer om det inte skulle finnas rätt hem ibland er som redan kontaktat mig, då det är det absolut viktigaste i det här fallet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.