Allmänt

Ny sajtvärd!

2015-12-18 22:48 #0 av: emmafelicia

Hallå alla igelkottsvänner!

Jag heter Felicia och är ny sajtvärd här på Igelkott iFokus! Jag hoppas att vi kommer ha det superkul härinne i forumet tillsammans och att vi alla kommer lära oss nya saker av varandra om våra taggiga sötnosar.

En liten kort presentation då, Felicia, som sagt. 20 år fyllda och pluggar i Kalmar för tillfället men kommer från Norrköping. Vill jobba med globalpolitik när jag pluggat klart, men det återstår att se om jag lyckas eller ej. Har en liten igelkott som heter Merkurius (bild finns på min profilsida) och som är min sambo genom vått och torrt under hektiska universitetstentor och evighetslånga hemmapluggsdagar.

Mig kan ni höra av er till när som helst - om vad som helst. Minsta lilla fråga eller tanke är välkommen i min inkorg! Har jättegärna kontakt med er och ska försöka göra forumet lite mer levande. Jag kommer kika in i de flesta trådar och se så att allt ser fint ut, som en liten fluga!

Hör av er om det finns några frågor, ta hand om er!

// Felicia - Sajtvärd på Igelkott i Fokus.

Anmäl
2015-12-19 08:13 #1 av: Angelica Hallberg

Kul :) lycka till!

Anmäl
2016-01-09 15:33 #2 av: emmafelicia

Tack Angelica! :)

// Felicia - Sajtvärd på Igelkott i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.