Köp, sälj och efterlyses

En igelkottshona sökes/köpes

2015-11-01 04:15 #0 av: Amieligu

Hej!

Vi är ett par som söker en hona då vi vill börja med uppfödning,  dels för att en av oss är hemma hela dagarna pga sjukdom. Jag(Amanda), har haft i princip alla gnagardjur som är tillåtna att ha i Sverige så jag har varit med om det mesta  :) Så om det är någon som har en hona till salu så är vi väldigt intresserade! Bara att skriva ett mail till oss, då det känns mer seriöst :)

Vill bara påpeka att vi är pålästa och har kontakt med våran igelkotts uppfödare(som dock slutat med uppfödning nu).

Mailen: AmandaLiGu@spray.se, telefonnr ges ut över mail om det så önskas! :)

Anmäl
2015-11-01 21:47 #1 av: Amieligu

Vi har en hane som är hur go som helst, social och vill gärna vara och springa mellan benen på golvet när vi grejar i tex köket :) Knut får springa fritt i princip hela lägenheten förutom i v-rummet och i gästrummet.

Anmäl
2015-11-08 02:50 #2 av: emmafelicia

Hej där! Tycker för det första att ni borde gå med i Sveriges Tamigelkottförening om ni vill börja med uppfödning, och för det andra borde ni gå med i gruppen "Afrikansk Pygméigelkott och andra tamigelkottar" på facebook och fråga om tillgänglig hona där!
Lycka till! :)

// Felicia - Sajtvärd på Igelkott i Fokus.

Anmäl
2015-11-09 10:07 #3 av: Amieligu

Vi båda är med i alla igelkottsgrupper som finns på facebook, vi kommer absolut att gå med i Tamigelkottföreningen när vi väl sätter igång med uppfödningen :) 

Har hittat 2 uppfödare som ska få igelkottsungar framöver, tack så mycket! :)

Anmäl
2015-11-10 10:42 #4 av: Angelica Hallberg

har ni haft igelkott förut? annars rekomenderar jag att ni skaffar en kotte o lär er umgås med den innan ni startar uppfödning.
det är ett stort ansvar o kotteköparna kommer nog fråga en del

Anmäl
2015-11-11 17:04 #5 av: Amieligu

Om du kollar längre upp så står det att vi har en hane. Vi är väl pålästa och kan det mesta om igelkottar, därav därför vi är intresserad av att starta uppfödning. Då det finns så få utav dom i norra Sverige

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.