Presentation

Den andra nya medarbetaren !

2013-12-15 20:42 #0 av: Heidi

Jag vill presentera den andra nya medarbetaren här på Igelkott nämligen Søren Lereller AvyogAlge som han heter här på ifokus.

Søren bor och kommer från Danmark så han kommer skriva på Danska. Skulle det vara något ni inte förstår kan ni prova med google översätt eller fråga mig, jag förstår danska rätt bra i skrift Ler

Søren du får berätta lite mer om dig själv nedan!//Heidi - Webbtidningen för djurintresserade- Vimeddjur.se

Anmäl
2013-12-16 13:05 #1 av: AvyogAlge

Tak Heidi

Jeg hedder som sagt Søren og kommer for fra København i Danmark.

Jeg er meget facineret afrikanske pygmæ pindsvin (Afrikansk Pygméigelkott), og jeg har fordybet mig i alt hvad jeg har kunnet finde om dem de sidste 3 år på dansk, svensk og engelsk. Desuden har jeg fået en størrre bekendskabskreds af folk der har pindsvin (igelkott) i forskellige lande, så har også en god ide om hvordan man holder dem i f.eks. Tyskland og Tjekkiet.

Selv har jeg to pindsvin (igelkott) Avy som er en vildtfarvet han på lige under 2 år og Alge som er (eller i hvert tilfælde har været Ler) en Algerian black farvet hun, som er lige under 1 år og som forhåbeligt er gravid med sit første kuld unger i de her dage.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.