Afrikansk Pygméigelkott

Foder !?

2011-09-02 20:24 #0 av: _Susanne_

Hej jag funderar på att skaffa en igelkott och jag har läst mycke om dom på ifokus men jag undrar vilket light foder jag ska ha till dom om jag skaffar en. Jag har kollat här men jag känner att jag inte får nåt bra svar på det i texterna och jag har kollat på royal canins hemsida och där finns det masser med foder men vad ska jag ta och är det nåt mer jag behöver vet innan jag skaffar en ?!

Anmäl
2011-09-03 10:57 #1 av: [Nininosen]

Det beror ju på ifall du skaffar en unge eller en vuxen igelkott. De vuxna bör äta light foder men ungen ( om du köper en unge ) bör äta torrfoder som bas för kattungar. Royal canins mat funkar bra som torrfoder bas. men igelkotten skall ju självklart ha varierad kost i form av insekter, kött,ägg,fisk osv...

mvh

Anmäl
2011-09-03 11:10 #2 av: _Susanne_

Tack då vet jag för som jag förstod det skulle både ungar och vuxna igelkottar ha light foder och den övriga maten har jag läst mig till men jag var osäker på torrfodret.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.