2011-07-18 14:27 #0 av: diesel92

För ett par veckor sedan kom en stor igelkott och bosatte sig i vårat garage och ordnade bo och allt. För ca en vecka sen så fick vi en trevlig överraskning med fyra små bäbis igelkottar som bosatte sig under vår ena trappa. Där har dem sedan dess bott nu och dem får kattmat dagligen, nu har dem börjat växa till sig och gör längre utflykter.

En av dem hittade vi tråkigt nog död för ett tag sedan, och en annan av dem försvann, så nu har vi haft två st kvar ett tag. Igår kom det en annan igelkotts bäbis till oss, vi trodde den var en av dem andra två och tog bort den till "boet" dock visade sig att det helt plötsligt var tre igelkottar :O

Inatt hade vi tyvärr en väldigt otur, ett odjur tog sit till deras bo och hade grävt och haft sig, om den fick tag i någon vet vi inte. (troligen inte).

Två av dem låg i boet och den andra sov längre bort, mer öppet vid den.

Tidigare idag kom en igelkott gåendes/springandes, troligen en av dem två. Senare hittade vi en död igelkott i grannens trädgård. och nu när jag satt och skrev detta kom en till igelkott!! :D :D :D Troligtvis så är dem två som bor i boet dessa två som kom tillbaka, och kanske den som dog den som låg så öppet.

 

Skickar med lite bilder på sötsakerna som vi har tagit lite då och då.