Att vara igelkottsägare

Kattlåda, aquacat, till kotten?

2008-11-21 13:54 #0 av: Chikara72

Hej

Vi ska ta över en kotte som ska omplaceras och vi undrar litegrann om det här med "toalett". jag har förtsått att många använder kattlådor för sådant och vi funderar på en "aquacat", http://www.aquacat.se/ iom att min man är känslig för vanlig kattsand. Vad tror ni vana kotteägare om detta? Den är förvisso 15 cm hög. Går det att bygga ramper så att kotten kan ta sig upp och ner? Kommer den lära sig det? Hur har ni gjort för att lösa toaproblemen? Tror ni aquacat är en bra och möjlig lösning?

Anmäl
2008-11-21 19:00 #1 av: Mikaela_B

Jag ser inga problem med det, bygger man ramp osv så skulle det mycket möjligt funka, sedan är de ju lite skillnad på avföringsmängderna på en igelkott och en katt men kottarna kan då läcka ordenkligt dom med :P

Någon måste väl va den första på allt så jag tycker att du skall testa iallafall, nu har jag inte hunnit läsa så speciellt mkt på deras sida men de lilla som jag sätt ser jag inget fel med att försöka.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.