Off Topic

Upptäcksfärd

2010-04-13 09:35 #0 av: aleho026

Idag vaknade jag till och hörde ett märkligt, skrapande ljud. Vad sjutton? Det var inte mycket annat kvar att göra än att gå upp och se vad Sam nu hade hittat på. Börjar med att krypa på knä och titta på de vanliga ställena men ingen igelkott nånstans. Så hör jag det igen, vrider på huvudet och ser att ena jeansbenet hänger ner mot golvet. Kan han ha..? Svar ja, där har han lyckat klättra upp, vilket skapar ett väldigt särreget ljud för mig som inte är riktigt van vid igelkott än. Jaha, det var ju bara att försöka pilla ut honom därifrån. Det var en mycket förvånad Sam som kom fram! Nu är han inlyft i sovburen, (där jag tycker att han ska sova iaf...) och äter lite kvällsmat medan jag äter min frukost. Vi har det nog ganska mysigt ändå!

Anmäl
2010-04-13 10:05 #1 av: lovebuz

Min skrutt brukar pressa sig under en byrå som eg är för låg för henne. Då försöker hon vända sig där under och det ger ett skrapande ljud det med.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.