Hälsa och sjukdomar

Nätfönster?

2010-07-02 22:58 #0 av: lovebuz

Tjosan!

Lustig fråga men tänkte se hur ni har det. Sitter just nu i 29 graders värme inomhus och har ett par nätfönster i vardera sida av lägenheten. Tänkte ha dessa öppen i natt så man blir människa igen ;)

Då till frågan, kan man ha nätfönster på det viset med en kotte i närheten. För det finns säkert fler av er som behöver lite extra luft i huset om dagarna denna årstid :)

Anmäl
2010-07-04 20:00 #1 av: Mikaela_B

Dessa 2 senaste dagarna så har jag seriöst haft fönster öppna, och balkong dörr, vi hade i förrgår 34 grader på framsidan! Helt sanslöst varmt!!

Och mina kottar mår toppen för det, och alla andra djur med dessutom... Mina har strosat runt på balkongen under dagtid för de gick verkligen inte att vara inomhus! Svettades åt dom små liven hehe..

Med tanke på att jag själv ser ut som en kokt kräfta hur mkt solfaktor man än kladdat på sig så är de bara bevis nog på att ett fönster här eller där dödar dom verkligen inte, så länge du fortfarande har över 17 grader eller så inne så tror jag dom bara tycker de är skönt om de kommer in en liten vind fläkt då och då.....

Anmäl
2010-07-04 20:51 #2 av: lovebuz

Man skulle kunna spara värmen till vintern ;)

29 grader i sovrummet mitt är inte trevligt. Solen lyser inte mer eller mindre från morgon till sen kväll. Märks inte att fönster öppnas ens.

Anmäl
2010-07-06 16:56 #3 av: Mikaela_B

Hehe, har du 29 grader så är de inga problem att ha fönstrena öppna, nu har vi rums temperatur i lägenheten igen, så nu är dom öppna lite som vanligt bara för att vädra ut :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.