Allmänt

Farlig mat??

2010-07-05 21:11 #0 av: Sophiee

Jo, det är så att jag varit borta i 2 dagar, och lämnade min igelkotte till min mamma som tagit väl hand om henne.

Men hon nämnde att hon under tiden hon hade varit hos min mamma, råkat få i sig en  del av ett knäckebröd som heter Knäckis (wasas små runda knäckebröd) med dinkel och sesamfrön.

Hon har inte betett sig annorlunda och hon bajsar och skuttar omkring som vanligt. Men kan det ha skadat henne ändå?   Hon har inte fått smaka mer av det!!!

Sen så undrar jag en sak...Eftersom min lilla kotte är så kräsen i mat (hon äter bara torrfoder och mjölmaskar, dock inte mjölmaskar varje dag, då hon har viktproblem!)

 Så har hon nyligen visat intresse för att vilja slicka i sig 'Brämhults blåbär och hallon smoothie.  Så jag undrar eftersom hon inte äter varken blåbär eller jordgubbar eller nån annan grönsak eller frukt, om hon kan få slurpa i sig lite smoothie? Eller om det vore farligt?  Det ända hon visat intresse...  

Smoothien innehåller även juice av apelsiner, mosad banan, juice av ananas, krossade blåbär och hallon, innehåller inget sötningsmedel, utan bara ren frukt som är slät!

Som sagt försöker med olika mat varje dag, men hon bara ratar det. 

Jag har inte låtit henne smaka av smoothien än, utan bara undrar om det vore farligt för henne!

Anmäl
2010-07-09 14:57 #1 av: [Tearix]

Hur matar du henne? låter du maten du vill testa ligga framme så hon kan äta när hon vill?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.