Allmänt

Kotte med kanin

2010-12-12 12:37 #0 av: Majbritt-

Hej,

Jag har en igelkott hemma som går lös i ett 25-30 kvm stort rum. Nu har jag blivit sugen på att skaffa en kanin som ska gå lös och igelkottens rum är det enda tänkbara.

Går det att ha kanin och igelkott tillsammans eller kan någon skada den andre? Och är det bättre med en liten dvärgkanin än en stor?

 

/ Majbritt

Anmäl
2010-12-14 10:08 #1 av: [Nininosen]

Av min erfarenhet, skall det inte vara några problem alls. KOtten skadar iaf inte kaninen, däremot kan kaninen få sig ett stick eller två ifall den skulle få för sig att hoppa på kotten vilket jag ser som ganska långsökt.

Anmäl
2010-12-17 01:07 #2 av: Mikaela_B

Funkar de med , Hund, iller, barn och igelkott så borde väl kanin och igelkott med funka enligt mig :D

#1 att dom skulle hoppa tycker ja som du nämner låter långsökt. Vet att kaniner kan "varna" eller nått genom att slå ner bakbenen hårt så att de låter, skulle väl vara de...

 

Men skulle man nu köpa kanin unge så ser ja ju inga som helst problem med det. man får vänja dom med varandra succecivt precis som med alla andra olika djurslag :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.