Etiketttävlingar
Läst 12488 ggr
Heidi
2014-02-03, 17:04

Tävla om ett gosigt hus till din igelkott !

Vill ni vinna ett gosigt och mjukt hus till er igelkott? Igelkottar är ganska frusna av sig och ska inte ha det för kallt. Ett sånt här gosigt hus är både varm och skön för att sova i för igelkotten.

Tack vare APPLECHEEK här på iFokus tävlar vi nu ut detta mysiga hus. Hon smsade mig i morse och undrade om vi kunde tävla ut det här huset och självklart kan vi det. Huset är i tyg och tvättbart om det händer en liten olycka där i. 

För att vara med och tävla ska ni motivera här nedan varför ni vill vinna huset. APPLECHEEK kommer sedan gå igenom motiveringarna och välja ut den hon tycker är bäst. 

Tävlingen avslutas 23/2. 

Lycka till ! 😃

//Heidi - Webbtidningen för djurintresserade- Vimeddjur.se

Seerose
2014-02-03, 20:56
#1

Kiwi (och jag) skulle väldigt gärna vilja vinna det här huset. Vi tycker båda två att det vore trevligt om hon kunde ha ett annat litet hörn än i buren att göra sig hemmastadd i, till exempel i vardagsrummet. Där skulle det vara perfekt med ett litet mysigt och varmt hus av tyg som hon kan gosa in sig i. För är det något hon gillar så är det att sova och mysa. 

Så det skulle helt enkelt passa henne perfekt.

ssihn94
2014-02-03, 21:38
#2

"Hej, jag heter Radagast och jag önskar mig detta hus
för faktum är att trots min ålder är jag liten som en mus
ett kottehus är bra för den som nyss har flyttat ut
där kan man ligga och sura och fräsa med sin trut

Men när jag min nya mamma har lärt känna
kan jag på natten utifrån där ränna
och springa runt i mörkret tills jag är alldeles slut
prassla i papper, tassa runt och göra salut

Hur galna vi igelkottar än kan vara
vill vi faktiskt på dagen, ja .. bara vara!
Min nya matte har inte särskilt många krypin
så snälla mamma rimma bra nu och vinn!"

.. hälsar Ragnar!

Angelica Hallberg
2014-02-04, 06:02
#3

Mysan o vi vill vinna detta hus. Dels för att sätta i ett av hörnan hon väljer att lägga sig på golvet på (trots att hon har bo) o dels för att hon troligen konmer få en kottekompis till sig som oxå behöver ett bo :) (Om peach får en hona bebbe vill säga)

s.mammi80@gmail.com
2014-02-11, 10:34
#4

Min lilla söta taggiga igelkott Skulle få ha det så gott Hon skulle kunna i värmen mysa Och slipper riskera att om nosen frysa Så nu håller vi tummarna båda två Och hoppas innerligt att ett underbart kottehus få!

sjuttielva
2014-02-14, 13:30
#5

Jag förstår helt plötsligt hur män i väntrum på bb på 50-talet kände sig då jag just nu går och väntar på att min alldeles egna lilla kottebebis ska födas. Det är många "om" längs med vägen men jag är vid gott mod och håller tummarna för att allt ska gå bra! Och gör det det är jag säker på att min lilla kotte skulle älska ett sådant här färgglatt litet krypin (och jag med). Lite extra kul är att sistadagen för att delta i den här tävlingen är min födelsedag. :) åh jag längtar efter kotte! Kram på Er :)

Grodan
2014-02-16, 22:02
#6

Superhärligt hus!

Lycka till!


♡°✿ ☆: .。. o(≧▽≦)o .。.:☆ ✿゚❁♡★°:.☆

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

hanenalz
2014-02-17, 18:53
#7

Hej!
Jag och min flickvän ska få vår första kotte imorgon!! :) dessvärre har vi inget bättre "hus" än en gammal fågelbur. Vi skulle väldigt gärna vinna ett hus som våran lille man skulle kunna mysa i för sig själv under dagarna. Ha ett ställe där bara han är välkommen. Efterson han antagligen kommer vara lite försiktig och blyg första veckan, skulle det kännas bra att ge honom ett nytt hus som belöning. vi båda tycker att det är ett jätte fint, sött litet hus som man tävlar om, och vi håller tummarna så hårt att dem knakar för att vi ska vinna!

Mvh Hannes med flickvän! :)

klothanna
2014-02-22, 02:25
#8

Jag hade velat vinna detta hus och skänka till den ideella föreningen Kottecentralen! De rehabiliterar ca 100 skadade vilda igelkottar om året . När de blir friska släpps de ut i naturen igen. Jag tänkte att detta hus kan vara en trygghet för igelkottarna under tiden de är skadade. Då kan de krypa in där i värmen och ta det lugnt och vila upp sig. Ibland har dom små igelkottbebisar där också, och jag kan tänka mig att de gärna vill ha en trygg plats. De gör ett så enormt bra jobb för dessa underbara små djur och jag hade velat bidra på något sätt! <3 Tack för chansen! Kram Johanna

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen